Založ si blog

Čistá psychiatria

Ako za trest je vyplňovať tento trestajúci formulár. Televízia Markíza, či Narkóza alebo Vicomt hneď ľudí vyhecovala ku počítačom. Aby ho na WallStreet striehli ako burzoví makléri, keď ide o milióny. Tu nejde o žiaden výpredaj, výhru, ale o zdravie a život. Je smutné, že ako sme museli striehnuť na termíny.

Keď nabehol košický kraj, pokúšala som sa prihlásiť svojho rodiča, avšak nezapadá do kategórie AstraZeneky. Vraj sú ešte voľné 3000 miest. Ale pochybujem, že je to realita.

Rodiča som prihlasovala. Trebalo prejsť vypľňovaciou tortúrou – nie som robot, dať telefóne číslo do správnej formy, a písať a písať. Potom vyskočí – vypršala platnosť, že nie ste robot. A človek stratí čas. Potom mu naskakujú okienka očkovacích miest. A znova je človek vystresovaný a dezorientovaný, kým nájde pokračovanie vo vyplňovaní. Znova strata času. Kým žiadateľa za ten krátky čas môžu predbehnúť aj stovky iných.

Táto tortúra iba svedčí o tom, že Igor Matovič sa nespráva ako premiér, ale akoby riadil jednu veľkú psychiatrickú kliniku, v ktorom je zahrnuté Slovensko. Ešte aj na psychiatrii určíte preukazujú ku človeku lepšiu úctu ako Matovič. Treba niekoho z OĽaNO, ktorý sa bude chovať ako premiér, nie ako terorista, či riaditeľ čistej psychiatrie.

 

A Mariku Ritomskú išli médiá znemožniť, keď opísala svoje skúsenosti s Matovičom ako poslankyňa NR SR. Len škoda, že teraz na sociálnych siatiach ju spomínajú v súvislosti iba s Igorom Matovičom, a nie jej 13 ročnou prácou voči krivdám v pracovnom práve.

A koho to bude zaujímať, tak som urobila asi 17 fotiek od 19 hod do 20hod. Ako sa menila mapa voľných miest. Fakt, čistá psychiatria. A táto situácia je celá ako Matovič, jeho podstata.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.