Založ si blog

Matoviča vyhodiť, a iného Oľaňaka dosadiť

Už mám toho dosť! Pred rokom som prestala písať politické články, okay. A bolo mi jedno, kto je premiér, kto je minister. Politika je pánske huncútstvo. A mám taký istý názor aj teraz.

Ale teraz to nie je normálne čo sa deje. Matovič nás ponižuje, psychicky týra, neurobil opatrenia ako napr. pred Vianocami prísna kontrola kto ku nám cestuje. A Veľkej Británie na košickom letisku pristávali Slováci a zavliekli tu britský agresívnejší vírus. Robil masívnu reklamu očkovaniu na Kovid, a teraz to dostávame v smiešnom počte. Vyhráža sa, že Sputník vráti do Ruska späť. A ďalšie vecí.

Rovnako vyhodiť by mali aj Krajčího, Hegera, ministra obrany a ministra vnútra. V Olano alebo v jeho blízkosti sú určite lepší odborníci ako títo tu.

Za premiéra tiež majú koho ponúknuť. Majú tam bývalých europoslancov, poslancov s bohatou skúsenosťou na medzinárodnej úrovni aj miestnej. A takisto sa to týka aj ministrov. Aj pre veriacich kresťanov má byť Krajči prijateľný, keď si robí posmech zo zoslania Ducha Svätého, že boli ako opitý, nahí?! a podobné kiksy? A minister vnútra ide robiť policajný štát a obťažovať policajtov, aby na ľudí striehli v civile?

Nie je východiskom predčasné voľby, stačí vymeniť iba nemožného Matoviča za normálnejšieho Oľaniaka.

Aj Róbert Fico sa silou mocou držal moci, ale pod tlakom okolnosti, verejnosti, ustúpil. Vláda nepadla, na čele postavili niekoho normálnejšieho resp. kto normálne aspoň hovorí, rozmýšľa a chová sa navonok normálne.

Tu na Slovensku nikdy nebola ľudská vláda, normálna vláda. Teraz stačí, aby bol premiér-ka, aby sa psychicky teror nezhoršoval. Lepšie je byť byť bitý, ale nie príliš. A teraz sme bití až do neúnosnej mieri. Stačí, keď budeme miernejšie mlátení vymeneným premiérom.

Dávala som predošlé stránky ako sa správajú vo Finsku, a tak. Opatrenia vôbec nie sú opatrenia, ale šikana, týranie. Rúška v prírode? Zabíja to odolnosť. Rúška deťom v školách? zlé sa dýcha a nevedia sa sústrediť. Dištančné vzdelávanie? Často padá server. Vo Finsku dali notebooky rodinám a kontrolovali kvalitu internetového spojenia.

A môj predošlý článok a nekvalitnom formulári na registráciu? Prezidentka Čaputová povedala to isté, že jej rodičov vyhodilo zo stránky : Zadajte miesto prednostného očkovania – ulicu.

Politiku nesledujem, ale zachytila som to náhodne v obývačke v televízore.

A okrem toho som iba jedna z 5  miliónov slovenských bytosti. No name. Stačí iba uviesť ako príklad formulár, a bytosť slovenská si nevie poradiť. Nik to nereflektuje. Iba na reakciu médií.

Ak si bytosť slovenská chce uplatniť právo, musí aj zaplatiť poplatok – správny a nech bytosť čaká. Tak. Pokutu, sankciu slovenským bytostiam naparia ľahko. Ale štát už neochotne a dlho niečo plní, ak ide o naše práva.

Posťažovala som sa, a o pár dní to západne prachom. A sťažujú sa tu kopa slovenských bytostí. A zapadne to prachom.

 

 

 

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.