Založ si blog

Milí Američania, netrápte nás už!!!!!!!!!!!

 

V televíznych novinách sledujem, že údajne sa z Ameriky valí druhá hospodárska kríza.

Keď tak si zbežne pozriem históriu USA za posledných 80 rokov, je to hotová katastrofa. Ako mor sa k nám v roku 1929 dostala hospodárska kríza, ktorá trvala 4 roky. V období druhej svetovej vojny, k nám lietadla doniesli pásavky zemiakové, ktoré poškodzujú naše zemiaky dodnes. Najmä za posledné desaťročia USA neustále poškodzuje planétu. USA patrí k medzi najväčším znečisťovateľom na Zemi.

Ako by ani to nestačilo, USA je zodpovedné i za brutálne trestné činy. Či prípad kanibala z Kysaku, nebol ako dôsledok z Ameriky? Tam vznikol prvý internetový kanibal. Potom zopár exótov, začalo napodobovať tých amerických kanibalov. Ďalšie rožširené zlo sú zabijacké sekty. A terorizmus, ktorý teraz je vo svete, tiež môžeme „ďakovať“. USA. Američania samy vychovali budúcich teroristov.

Kdesi v strednej škole USA v hlave preskočí nejakému žiakovi, zoberie pištol a zastrelí niekoľko svojich spolužiakov. To sa odtiaľ prenieslo najmä do Nemecka.

V USA je jediná hodnota – peniaze. Američania sú zodpovední za to napätie v súčasnosti. Chcú byť najmocnejší.

V USA existuje tá nablbšia politická strana na americkom kontinente – je to republikánska strana, ktorá odmieta prijať úsporné opatrenia v USA.

Američania, ak nechcete zruinovať ľudstvo a planétu, dostaňte už rozum!

 

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier