Založ si blog

Kiksy Ivety Radičovej

 

Chcem nadviazať na svoj predošlý blog o Ivete Radičovej – žena, čaro, legenda. V tom článku, chcem zo svojho hľadiska vysvetliť „podvody“ našej premiérky.

Róbert Fico je neprávom označuje za klamárku premiérku a neprávom sa o nej vyjadruje, že mávala zo zápiskami Barosu.

V predošlom článku som písala, že Radičová bola časopisom Glamour vyhlásená za ženu roka. Nanešťastie mala na sebe nešťastne zvolenú róbu.

Ako kandidátka na post prezidenta SR, urobila jedno nešťastné vyhlásenie, ktoré spôsobilo veľké nedorozumenie s nebohým monsignorom Balážom. Vyriekla vetu: Morálka je dohodou spoločnosti.

Ona to myslela len ako retoricky. Sama Radičová je charakterná žena.

Píše sa o podvode, ktorý Radičová spáchala, keď hlasovala i za svoju kolegyňu Tatianu Rosovú. Radičová sa u mňa zapísala tým, že keď je vo veľkom strese, tak rozpráva od veci. Tak to bolo i pri hlasovaní sa poslankynu Rosovú. Krátko po tom, bola neúspešnou kandidátkou na post prezidenta SR a bola po rozchode s Rápošom. To spôsobilo, že hlasovala, ako hlasovala.

Vyriekla ďalšiu prenáhlenú vetu v televíznej relácii pred voľbami, že dane sa zvyšovať nebudú. Tu musím súhlasiť s opozíciou, že premiérka nemá rozhodujúce slovo v SDKU, ale má ho Mikloš a Dzurinda.

A tvrdením Róberta Fica, že Radičová sa dopustila podvodu na Slovákov, že EU nedá dotácie na diaľnice nesúhlasím. Radičová hovorila pravdu.

Ďalší hlúpy výrok vyriekla: Odvolám ministra dopravy Jána Figeľa. Mala na mysli tajomníka ministerstva dopravy Ivan Švejna.

Časami sa stane, že povie premiérka Radičová nezmysel.

Sú určite i iné nedorozumenia, ktoré ma však nenapadli.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.