Založ si blog

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza.

Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. Proste tréma.

A pri telefóne mi povedala: „Že by si želala, aby na nás padol Asteroid, a všetkých nás pohlúšill. „. Ja som len prikývla ako solidarita. Veď iba blbá nálada. Toto bolo 10.septembra roku 2001, deň sa skončil. Nastal nový deň, osudný deň 11. septembra. To vieme čo sa stalo, aká tragédia. Náhoda? Mala tušenie? I dont know.

A v dobe kovidovej som počula reči, že by mohol nastať koniec sveta, a veru Armagedon máme tu v susedstve. A práve jednoduchí občania pomáhajú obeťam tejto apokalypsy.

Lacní koučovia, ezoterici, všetko dávajú na človeku, že dokáže hýbať vesmírom ak chce, že len musí chcieť. Ale človek sa sám nedokáže reštartovať, bez niekoho pomoci. A pesimizmu je tu na Slovensku priveľa. Neriešené problémy.

Možno aj tento pesimizmus privolal do našich susedných končín vojnu.

A ku zlému stavu ľudí prispievajú napríklad aj týždenník Plus 7 dní. Išla som na poštu, a ako som uvidela Putina ako čerta, tak bol hrozivý, a za ním horiace mesto. Bol to des. Na väčšinu ľudí to pôsobí škodlivo. V komunizme boli tiež kriminalita a v novinách bolo napísané tzv. Čierna kronika. Kto mal rád také veci. Tak si to prečítal. A proste Pluska je tak bezohľadná, že tak vydesiť ľudí, aby to kupovali. Väčšine ľudí robí problémy sa na takéto dívať. Terrible!

Ku takýmto negatívnym myšlienkam, želaniam veľmi prispievajú média, politici. Lebo podľa context týchto správ, je svet iba zlý. bad.

 

 

 

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Pojem Hrdina je v reálnom živote iba prázdne slovo – čiastočne

23.01.2022

Hrdina môže byť podľa vikipedíe: odvážny, udatný človek, ktorý vykonal veľký skutok, bohatier ústredná postava literárneho, filmového diela alebo počítačovej hry, pozri protagonista v slovenčine skloňovaný vzor pre mužský rod – Osobne mne ide na nervy, keď sa oslavujú hrdinovia, ako zvládli svoju ťažkú životnú situáciu. A prečo považujem pojem Hrdina za [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.