Založ si blog

Respirátory dole, rúška hore, koniec plastovej tyránie!

To je čisté psychiatrické tyranie nás občanov SR. V takej horúčave mať respirátory?! Keď sa ide ráno vo vlaku, ide to dajak, aj v starej plechovke. Ale dnes v rozpálenej plechovke a potiť sa pod plastom? To je Matovič normálny?! Koľko kolapsov to spôsobilo? A keď sa v horúčave nosí oblečenie z umelej hmoty, človek sa potí a smrdí. A keď ma umelú hmotu na ksichte? Tvár sa mu potí, a plast sa mu vpíja do tváre. Čistá tyrania. Ochrana horných dýchacích ciest ešte zmysel v interiéroch má, a v doprave. Ale má zmysel si ničiť zdravie plastom?! To hygienik nevidí?! To komu chcú robiť kšefty, keď toľko Slovákov nakupuje respirátory? Made in China. Nie je normálne sa vrátiť ku bavlneným rúškam? A respirátory nosí ten, čo sa bojí?

Kopa ľudí ak sa neboja kovidu, budú nosiť aj v horúčave. Nik im to neberie. Ale kopa ľudí nosí tieto tyranské respirátory, lebo musia. Pokuta, podrývanie, že nie sú rúška a tak.

Jeden čitateľ mi písal, že či nepíšem moc odvážne články. Sú stovky blogerov, facebookových používateľov, čo píšu veľmi tvrdo o Matovičovi. Ale títo spomínaní pani, aj iní verejní funkcionári sa bežne ku občanom správajú arogantne. Napíšte politikom, keď od nich niečo chcete, ak nie ste zaujímaví, tak Vám ani neodpíšu. Šeliga, Matovič majú oveľa tvrdších kritikov ako ja. Ja som Seligu iba preto, lebo nás tu idú zabíjať tými plastovými podprsenkami na tvár. Okrem tyranie, lebo za zimy, to dajak sa nedalo dýchať, a ešte za horúčavy, kto potom nám zaplatí poškodené zdravie? čo plast vyvolá na tvári? A keď sa objavia alergie, až vtedy človek je oslobodený od plastu. Teda za poškodenia svojho zdravia.  A Šeliga len tak pozabudne v bare. A aké problémy by sme mali my? Napomenutie, buzerácia, pokutu. A na politikov neplatí rovnakí meter?! Gastro krachujú, teraz im Matovič milosrdne povolil otvorenie vonkajších priestorov, aj tak to nepostačuje. A podpora vlády je len tak, lajdacká. Žiadna. Politici sú mi ukradnutí. Ale Matovič nás celý rok okrem hroznej choroby, ešte deptal, podnecoval v nás nenávisť, urážal.

Politici môžu všetko, byť na veľkých svadbách bez rúška, provokovať ľudí. A my musíme, lebo nás prinútia. Sme ako cvičené opičky. Na jednej strane 200 e zvýšenie rodinných prídavkov, ale z čoho? A na druhej strane zastrašovanie Hegorová daň, dph 25%, a potom tretie bude čo? Fakt je to čistá psychiatria.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.