Založ si blog

Do tretice, všetko najlepšie

FB zdroj:

20 h 

 

Daňovo poplatkové zotročovanie ľudí v tomto štáte v plnej príprave, to je len začiatok..💰💴💵💶

Mikuláš Huba

22 h 

 

Pre tých a tie, ktorí/é nemajú čas čítať dlhé legislatívne návrhy
Pýtate sa, o čom je návrh novej stavebnej a územnoplánovacej legislatívy z dielne Sme rodina? Tu je stručný popis: O tom, ako čo najrýchlejšie premeniť Slovensko na jedny veľké Donovaly. Jedno aj druhé nesie ten istý precízny a vkusný rukopis.
Michal Kaliňák:
Aktuálne je poplatok pri dome za 100000 eur vo výške 80 eur. po zmene stavebného zákona bude 1250 eur. zatiaľ toľko. koncom týždňa viac.
Najprv to bola Hegerová daň, potom tu prišlo DPH 25%, teraz akože „brutálne“, iba 1250 e, a to len pri stavbe rodinného domu.
A kto povedal, že keď sa nekradne, netreba dvíhať dane?
Čítateľ blogov mi napísal, že mám odvážne články za poslednú dobu, myslel asi tieto obrázky. Toto je iba slabulinky odvar v porovnaní, ostrejších, nenávistnejších prejavov. Môže sa prejaviť, neochota, urazenosť. Ale politici majú od ľudí aj tak odstúp. Tebárs by mohol ma ignorovať, keby som ho oslovila. Nič viac. Ono sú kopa iných, čo ostrejšie, na neho.
A Mr. Premier sa nám tak dostál pod kožu, že dokonca sa objavuje aj na turistických stránkach, na portáloch kúpim, predám darujem.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.