Založ si blog

Prečo majú deti trpieť 2 týždňovým týraním v škole? !

Covid je nebezpečný, okay. Druhá vlna však není taká hrozná ako sa predvídalo. V lete je veľká migrácia. Doporučujú nechodiť ku moru. Ale covid ľahko chytme človek aj v preplnených električkách do Vysokých Tatier, na miestach, kde je hlava na hlave.

Aký zmysel majú rúška non stop dva týždne pre deti v školách? Aj keby triedy boli klimatizované, je to neúnosné. To musí dôjsť ku takému týraniu detí rúškami?! Prečo ich neotestuje v škole zdravotný pracovník, ako to robia pri návštevách v nemocniciach? Aj dezinfekcia rúk, dlhodobým, vedie ku poškodeniu pokožky.

A má zmysel, keď napríklad v lekárniach majú priehľadnú stenu, aby mali lekárničky rúško? Nie je to zbytočné týranie? A vodiči SAV autobusov nie sú chránení, ale sú v priamom kontakte línii s cestujúcimi. Opatrenia treba, dobre. Ale musia byť na ochranu, nie týranie. Lebo nezmyselné opatrenia sú iba týranie tela a duše.

A bohužiaľ Slovákom sa nedá niečo odporúčiť, nerobte toto, musí byť iba zákaz, obmedzenie, sankcia. Ale musí toto bezpečnostné opatrenie oprávnené.

 

 

https://www.teraz.sk/slovensko/nosenie-ochrannych-rusok-moze-spos/462988-clanok.html

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.