Založ si blog

Bulvárna senzácia, a potom si pomôž sama

https://volajte112.blog.pravda.sk/https://anzelma1234.blog.pravda.sk/https://ritomska.blog.sme.sk/http://www.ritomska.eu/…(https://www.parlamentnelisty.sk/…/Obcan-je-najvacsia-autori…)https://gabrielazavacka.blog.pravda.sk/https://www.mojevideo.sk/u/drhc/https://www.mojevideo.sk/u/uss/https://jurajchlebik.blog.sme.sk/https://www.youtube.com/watch…https://www.youtube.com/watch…https://www.youtube.com/watch…https://www.facebook.com/groups/1608279842826650/permalink/2501536293500996/https://www.youtube.com/watch…https://videoarchiv.markiza.sk/…/26142-prve-televizne-novin…Chcete, aby Inštitút ochrany ústavných práv fungoval ako Ústavný súd alebo nadácia týraných zamestnancov, či občanov ?číslo účtu SK8365000000000020560144kód banky 6500Ďakujeme za finančnú pomoc a vecné dary.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 12. januára 2020

Písal to aj denník N, aj Pluska, ale vyhodilo mi to iba odkaz na Denník N, myslím že aj pluska sa dá nájsť, ak nie je to chyba googlu.

Pred pár týždňami priniesli bulvárne plátky Denník N a Pluska bombu, že zamestnankyňu vo väznici, kde sú najhorší vrahovia šikanujú! Žiadajú od nej gynekologocké testy! A písalo sa o tom. Čím väčšia čítanosť, tým viac peneží. Vtedy téma mobbingu existovala. Ale už sa pre novinárov táto mobbovaná pani stála nezaujíma. To už noviny jej nepomohli ako riešiť jej situáciu. Oslovila Mariku Ritomskú a Juraja Chlebíka, ktorí pomáhajú takým, na ktorých iní nemajú čo získať, nechcú pomôcť.

Platí to: Čo nepíšu a nedávajú bulvárne médiá, to akoby nebolo. A táto pani už neexistuje, lebo nepíšu o nej médiá.

https://dennikn.sk/1224901/bacharka-z-leopoldova-riaditel-vaznice-ma-sikanuje-hrabali-sa-mi-v-zdravotnej-karte-a-chceli-odo-mna-gynekologicke-nalezy/


Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.