Založ si blog

Unikátne video usvedčujúce Františka infragranti

alebo podlá manipulácia médii. Nedávno sa mediálny svet točil okolo farára Kuffu, teraz sa točí okolo Františka, pápeža. A chválabohu, tentoraz to budú moje slová, nie editácia článkov Mariky Ritomskej.

A čo včera na fb nevidím. Pápež František niekoho plesol po ruke, ani som nevidela, bolo to také zblklé, myslelal som že to je podvod. Ale správy skutočne potvrdili túto „mediálnu“ bombu. Nahnevaná tvár pápeža Františka akého sme ešte nevideli.

Slovenské internetové portály Nový čas a Topky, mne pripadajú akoby ich jedna mater mala, priniesli navlas podobné články v prospech pápeža.

Nový čas:  

včera, 10:12 | Správy | Zahraničné správy

Znechutený pápež František: VIDEO ukazuje, čo si k nemu dovolila drzá žena

https://www.cas.sk/clanok/927285/znechuteny-papez-frantisek-video-ukazuje-co-si-k-nemu-dovolila-drza-zena/

Topky: https://www.cas.sk/clanok/927285/znechuteny-papez-frantisek-video-ukazuje-co-si-k-nemu-dovolila-drza-zena/

https://www.topky.sk/cl/11/1849533/Papez-stratil-trpezlivost-s-neukaznenou-veriacou–Chytila-ho-za-ruku-a—-Toto-sa-nerobí

Čo na to poviete? Akoby boli tieto dve portály prepojené pupočnou šnúrou. Rovnaký identický článok.

A prečo podľa Vás tak píšu? Nuž píšu to vďaka videu. Video je jasné. Akási žena, ktoré buď chcela byť celebrita alebo bola dojatá, nevieme, uchopí pápeža za ruku a ťahá ho ako vrece zemiakov ku sebe. Videjko trebalo pozerať aj viacrazy, aby to človek pochopil.

Ak si to chcete vyskúšať reportáž na vlastnej koži, doporučujem Vášho starého rodiča, otca, uja vo veku pápeža, približne vyškou, zdravotnými problémami, a aby ho takto uchopila jeho vnučka, dcéra. Takou silou. Veď matika je, simulovať sa to dá. A logicky Vám výjde že pápež mohol zle pochodiť zo zdravotnej stránky, mohla ho strhnúť dole a úraz by bol na svete. Písali by potom o pápežovi s vykĺbeným ramenom, či zlomeninou? Takže naše identické internetové portály Topky a Nový čas, napísali pravdu. Video bolo jednoznačné. Aspoň pri tejto správe ich pochválim. Vieme, že ich cieľom nie je pravda, ale senzácia. Ale museli sa držať faktov.

Už od veci písal ďaší internetový a printový portál Pluska, humorne nazývaný aj Fľuska.

Pluska, či Plus 7 dní? 

Pápež František sa ospravedlnil za to, že stratil trpezlivosť a dvakrát buchol po ruke ženu, ktorá ho v utorok večer schmatla.https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/video-nahnevany-papez-frantisek-veriacu-zenu-ktora-ho-schmatla-dvakrat-buchol-ruke

Gratulujem Pluske, fotečka je dosť výrečná,

nahnevaný pápež. Ale kto si pozrie video, a má

sudný rozum, vie svoje.

 

Tu pripájam jeden zaujímavý postreh z internetu:

 

 

No videla som to aj ja párkrát už bolo to nechutné nepríjemné to šklbnutie za ruku mohlo dojsť aj k pádu a vykloneniu ramena bolo to neprotokolárne. Dalo by sa to považovať aj za útok a napadnutie hlavy cirkvi niečo podobné ako keď Ali Akča strieľal na Jána Pavla ll. a ako sa tam potom zbehla ochranka. Je to predsa len človek v rokoch a už aj tá stabilita rovnováha.Ďalšia vec ta ženská konala tak ako by to hraničilo s psychopatiou tak ho strhnúť šklbnúť za ruku to bolo choré a nečudujem sa že sa hlava cirkvi aj mohla zľaknúť a pri preľaknutí je prirodzený pud sebazáchovy záchrany života. Myslím si že reagoval prirodzene od prírody podla Pavlovho reflexu.Tak aby mu neublížila a pustila mu ruku tak jej capol asi 2 krát po ruke nebolo to také zlé a hrozné skoro každý kto by bol tak napadnutý prekvapený by tak reagoval a tie agresívnejšie typy by určite reagovali ešte oveľa oveľa horšie teda dokázali by isť do extrémov a mohli by utočníka v tomto prípade ženu zvaliť na zem a aj zbiť.Jednoducho milá pani porušila morálny a eticky kódex ako taký vo všeobecnosti.Bola to jej nevychovanosť.Keď idú ľudia na audienciu tiež sú poučení čo sa môže má a nemôže nemá.

Názor z internetu.

A čo má Marika Ritomská s týmto spoločné? Nuž toto:  Internetové dvojičky Nový čas a Topky priniesli o nej dehonestujúc články:

https://www.google.com/search?q=RITOMSK%C3%A1+TOPKY&sxsrf=ACYBGNRTwALqaD2IpmOj5zphMn1Xda4-Pg:1577956825519&source=lnms&tbm=nws&sa=X&ved=2ahUKEwj4_Ligy-TmAhUdQEEAHUH1CHsQ_AUoA3oECAsQBQ&biw=840&bih=469

 

https://www.cas.sk/clanok/519703/exposlankyna-ritomska-zarobila-160-tisic-eur-teraz-nema-na-pokutu-tvrdy-odkaz-jej-byvaleho-kolegu-matovica/

Pápež František má ku dobru jednoznačné video, Marika Ritomská, nič. Iba napísať akýsi protestný obranný článok, dokopy nič. Aj dôkaz, ktorý je presvedčivý pre normálnych ľudí, ale pre nerozumných, tiež neobstojí.

Topky a Nový čas, majú identické správy. Ale aspoň majú toľko rozumu, že keď sú fakty jasné, neprekrútia nič, spravili by zo seba hlupákov.

Potom je tu denník Sme so svojím supervidejkom s výpovednou hodnotou Neverili Sme alebo Konšpirátori:

https://video.sme.sk/c/22142418/neverili-sme.html. Tu je zase dokument o Marike Ritomskej, ale zostrihali to tak, že ju uvrhli do zlého sveta. A na čo sa zmohla? iba na protestné obranné video. Platí staré známe, kto chce, ten uverí. Každý to pochopí po svojom.

Ako v Biblii sa píše, že keď Lazára anjel niesol do neba, lebo na zemi trpel, tak úbohý boháč v pekle prosil anjelov, aby varovali jeho rodinu, aby tak nedopadli ako on, skončil v pekle. A anjeli mu povedali: Aj proroci kriesili mŕtvych a ľudia neuverili.

Alebo keď sa zlá žena spovedala farárovi, ako ho osočovala po dedine. Farár jej ako pokánie dal, aby išla na strechu domu, vankúš popáral a perie rozhodila po okolí a pozbierala. Ale žena sa bránila, to nie je možné, spraviť. A farár odpovedal. Tak to nedokážete už napraviť ani moju povesť, ktorú ste zničila.

 

 

 

 

 

 

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.