Založ si blog

17 argumentov prečo je Výnimočný stav, šikana

1. Politici sa z nás smejú.
 2. Podvádzali nás v januári, že bude veľa vakcín. Týždeň keď stovka ľudí denne zomierala tisícky sa nakazili, vakcíny neboli. Alebo bolo veľmi málo. 
3. Matovič nakúpil  Sputnik, skončil niekde v sklade ako nepoužiteľný a sabotoval nákup vakcíny Phizer.
4. Matovič ľudí psychicky deptal.
5. Matovič provokatívne porušoval covid predpisy: Išiel na návštevu ku ukrajinskému predstaviteľovi, podával mu ruku, a to bola vtedy riziková krajina, bol na hromadnej svadbe na východe a bez rúška. A ľudí likvidujú za porušenie predpisov a nútia ku udavačstvu. Keď ľudia nevidia už v predpisoch ochranu, ale likvidáciu. A nazval pracujúcich ľudí vonku štekajúce psy.
 6. Vydieračské naháňanie ľudí na testovanie a ohrozovanie ich životov pri testovaní. Veľa ľudí sa tam nakazilo, keď tam boli aj chorí, a v uzavretých priestoroch.
7. Zanedbanie svojich povinnosti pri ochrane zdravia, života ľudí: ľudí z Anglicka pred Vianocami a teraz vo februári vôbec nedávali do karantény. Zavliekli tu kovid z britský a juhoafrický.
8. Porušovanie ľudských práv – zákaz na dovolenky do 28. apríla. Toto bolo za komunistov, keď ľudia nemohli cestovať do západných krajín. Najprv zanedbanie povinnosti pri ochrane života – nedávanie ľudí do karantény. A teraz zákaz vycestovania.
9.Policajný štát, policajti v civile striehnu na svoje obete. A politikom sa nestane nič.  V Rakúsku dostal popredný politik pokutu, lebo nemal v reštaurácii rúško. A tu sa ľuďom smejú a ponižujú.
10. Týranie detí v školách – rúška po celý čas na sebe, a teraz neviem či nemajú mať aj respirátory.
11. Sociálna izolácia. Nik nevie čo bude. Teraz sa nad nami pred letom zľutujú. Aby opäť na jeseň znova nás týrali? výnimočným stavom? Lockdowny? Len preto, že nevedia zaobstarať vakcíny? Ľudia majú záujem sa očkovať. A po pár týždňoch konečne zaviedli dôstojnejšiu čakáreň? Aj to sa museli ľudia odhlásiť a znova si dať termín? lebo boli nejaké technické problémy? To je ochrana života?
12. Okašľanie slovenských malých firiem pri covidovej pomoci. Pravda je, že drvivá väčšina je na kolenách a málokto sa z nich spamätá. Podobné čosi je síce v Čechách, ale viac sú chránení ako tu.
13. Týranie ľudí, že musia mať umelý nedýchateľný plast na sebe aj pri fyzickej robote. A Slováci sú poslušný národ. Tí budú ich mať, aj keď budú horúčavy.
14. Udavačstvo.
15.Žiadne príspevky na ochranné pomôcky.
16. Striehnutie pokutovými bločkami pre nič za nič, netrestanie politikov za porušenie a dovolenie veľkému zhromažďovaniu ľudí ako je popri Dunaji, veľké turistické centrá, a na druhej strane, nemožno ísť za okres.
17. Matovič sa vyžíval v tom, ako sa biskupi so zúfalými reakciami od veriacich obracali na neho. Hrubo ignoroval veriacich a ešte sa tešil z ich nešťastia. Teraz novy Matovič – Heger, lepšie ako ten predošlý zľutoval a ustúpil.
18. Najhoršia televízia čo štve a hecuje ľudí, vyvoláva negatívne reakcie je TV Markíza.
Lepšie je Heger premiér aj keď je ako bábika na povrázku, keď ju ovláda Matovič. Ale aspoň sa chová oveľa normálnejšie navonok, ako jeho nenormálny predchodca. Ani pád vlády a predčasné voľby asi by východisko neboli. Aj pád Ficka a predčasné voľby, by neviedli ku ničomu. A je vždy lepšie cítiť bičovanie o 40 percent menej ako sto percent pri Matovičovi. To je už úľava od bolesti, keď tam nie je Matovič.
A predošlý článok, myslíte si, že sú tu prakticky zachovávané podmienky  pre zdravie? Ako ho definuje WHO? Papier znesie všetko, ale prax tu hrubo klame. Aj slovenský ústavný súd rozhoduje iba tak, kto je pri moci.
A ešte nebohý Lučivjanský pri Smerákoch mal viac slobody, ako JUDr. Žilinka, ktorého verejne ponížili Oľano, keď ústavný súd zamietol jeho sťažnosť, že toto je porušovanie práv. A každý človek čo ma IQ priemer vie, že toto je porušovanie práv. A vie, že ústavný súd rozhoduje podľa toho, kto je pri moci.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.