Založ si blog

Matovič a Hlina, prestaňte klamať občanov

Autorka článku je Marika Ritomská, na blogu sme jej klamú s čítanosťou. Ja som iba editor.

Blížiaci sa 1. september nového školského roka nám pripomína, aké dôležité poslanie pre Slovenské republiku má  Inštitút ochrany ústavných práv.

Ešte sa ani brány škôl neotvorili a Inštitút ochrany ústavných práv zaregistroval ďalšie prípady učiteliek, ktoré sa stali obeťami mobbingu.  Nie je to nič nové, len téma, ktorú sme si na Slovensku vytvorili od roku 1989. Pripomínam: Inštitút ochrany ústavných práv začal zviditeľňovať a skúmať každodennú realitu obetí mobbingu od minulého volebného obdobia. Nebolo to jednoduché preniknúť medzi hyeny, ktoré si z politiky urobili biznis. Rovnako bolo potrebné veľa odvahy a statočnosti Vás, občanov, aby ste sa ozvali a aby sme mohli začať budovať novú politiku pre zotročený národ.

Vážení, stále kolom dokola sa točí scenár opakovaného násilia. Odvážne učiteľky najprv oslovujú štátne inštitútcie. Prosia o pomoc zriaďovateľa, školskú inšpekciu, Inšpektorát práce, Slovenské národné stredisko pre ľudské práva, Verejného ochrancu práv, Ministerstvo školstva SR.  Vážení, nové obete prechádzajú peklom štátnej pomoci a stále dúfajú, že im tieto štátne inštitútcie pomôžu. Ale po 2, 3 rokoch v tomto boji získavajú skúsenosti, že tadiaľ cesta nevedie. Nikto im na Slovensku nepomohol. Ani Nové školské odbory na čele s pánom Ľudovítom Sebeledim. Obete strácajú na sile a to je cieľom štátnej politiky akože budovania demokracie.

Oslovili ste poslancov parlamentu? Myslíte si, že poslanci parlamentu by Vám, občanom mali pomáhať ? Koho ste volili  v posledných voľbách?

Z nášho výskumu zisťujeme, že volíte SMER, OĽaNO, SAS  a potom ich neoslovíte o pomoc. Lebo občan nemá o tom vedomosti, akú náplň práce by mal mať poslanec parlamentu podľa Ústavy SR?

Vážení, mnohí ste už skončili na invalidnom dôchodku a najradšej by ste zabudli na intrigy ešte aj štátnych úradníkov. Ale pozor, páchatelia ostali stále nepotrestaní. A Vy ste sa stali náplňou práce psychiatov. Nič nie je zadarmo. Všade si musíte platiť. V neposlednom rade aj hŕbu liekov.

Vážení, už sa Vám otvárajú oči? Na  otázku kto, Vám tu pomaly 30 rokov spôsobil a robil zlo? Predsa my, sami, už len zvolením poslancov.  Ale poďme ďalej.

Náš výskum ukázal, že nikto z Vás, občanov, si neosloví o pomoc poslanca parlamentu, ktorého volil. Prečo? Lebo sa nezaujímate o politiku.  Máte dosť svojich starostí o prácu a jej udržanie. Na Slovensku sme si vytvorili prežívanie. A to vedel a vie aj Matovič a Hlina, ktorí sa nám teraz rozhodli spojiť politické hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a politickú stranu Kresťansko-demokratiské hnutie a organizovať od septembra 2018  pochody. Takto si môžu robiť svoje rozmary.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.