Založ si blog

Psychiatrickí zabijaci v EÚ, USA na vzostupe, klasická vojna na zostupe?

Európa bola tisícročia spustošená krvavými chamtivými vojnami. Len šťastné krajiny žili na istý čas v pokoji. Boli to happy country obkosené zúrivosťou boha Marta. Inak celá Európa to bola jedna krvavá čiara, kde vojsko preslo, ta už tráva nenarástla. A v tých časoch, kým nešťastná mýtická Európa tak trpela, Amerika bola oveľa šťastlivejšia než ona, Európa. Boli tam primitívne národy, ich vojny boli kmeňové, teda Amerika tak netrpela ako tá Európa, zem tak kruto skúšaná.

Európa bola spustošená nacistickým Nemeckom, prišlo USA, aby si zobrali krajiny cez ktoré hnali Nemcov preč. Východ Európy bol pridelený ako korisť východnému blogu Sovietske Rusko. Západ Európy ovládli Američania. Vznikla tzv. Studená vojna medzi ZSSR a USA, potom sa komunizmus rozpadol.

Ján Pavol II. povedal jednu vetu: fašistov a komunistov sme porazili, ale nastúpilo tretie zlo K o n z u m i s m u z. Nákup, hýpoteka, krátka životnosť a nákup nových veci, a užívať si. A tu sa rodí nový tip zamestnanca, ktorý nemá meno, nemá osobnosť – stáva sa iba nástroj, aby veľké firmy prosperovali čím viac. Čím viac sa v Ázii vyťažia stromy, čím sa viac vyrobia nekvalitné šaty pre trh v Európe, čím sa viac stavia veľkých obchodných centier, tým pre boháčov lepšie.

Svet nikdy nebol ideálny. Aj krajinám východného bloku sa nežilo ľahko – oklieštené občianske práva, za to mali kde bývať, pracovať. A práca týchto občanov neničila. Nastúpili sme na novú cestu po 89 roku na kapitalistickú tvrdú s krutým zasahovaním štátu do práv občania – tam samé pokuty, tam samé poplatky, tam samé papierovačkami. V západnej Európe boli zamestnanci zväčšia spokojní, mali svoje vlastné životy. Ale čo sa stalo cez 90 roky? Čo sa popselo? zhoršilo? V oblasti kultúry prišli nové primitívne reality šou, ostré lakte. Z ľudskej bytosti sa stál otrok. Otrok EU. Nároky sa stupnújú na zamestnanca, všetko je čoraz drahšie, v práci musí človek makať za troch. Všade sa šetrí. Politika je agresívnejšia, vulgárnejšia, to platí najmä to tej slovenskej. Každý žaluje na každého. Takto sa hania, aby si zabezpečili cestu ku moci. Pred pár rokmi síce zúfalý prepustený robotník, keď mu zrušili firmu na výrobu toaletných papierov, podpálil firmu. Možno mal exekúcie, hypotéku, nevieme. Krutý režim robí z ľudí zločincov. Ludia úrobia len to, aby prežili.

Nároky na ľudskú bytosť stúpajú v manželskom života, prácu vykonávajú obaja, a potom si tu prácu „prenášajú“ domov, kde riešili, ako sa nepekne ku ním chovali. A v snahe ochrániť svoje dieťa ho pošlú preč. Rodina má hypotéku, prácu často-krát nevie zmeniť, lebo iná není. Teda otec sa stál akýmsi väznom svojho šéfa. Psychopatické správanie sa politikov nás občanov stojí veľa. Svojim potom, slzami im to musíme vracať vo forme navŕšených daní, škrtaním v rezortoch zdravotníctva školstva. Proste zoškrtať všetko čo sa dá. A je príjemne chodiť s priškrteným krkom? Asi nie. To je ten pomyselný povraz, ktorým politic nám stahujú, a sťahujú. Ludia sú škrtení. Ľudia zomierajú na liečitelné choroby, prebieha čosi ako genocída národa. Všetko toto spôsobuje, že sa ľudská psychyka len zhoršuje. Včera jeden nešťastník zastrelil šiestich ludí v Olomouci, lebo mu zomrela dcéra. A čo poviete toto, že mal hypotéku, mal hnusnú prácu? a ku krachu ho priviedla smrť jeho dcérky. Nemyslíte si, že takéto streľby psychicky narušených jedincov budú pribúdať? A bude ich čoraz viac,

Vysoké pracovné tempo. Práca sa odcudzila sama sebe. Práca a zamestnanec nie je. Je iba stroj a iba otrok, ktorý maká za troch za minimálnu mzdu.

Vojna je na zostupe, a šialení psychiatrickí jedinci na vzostupe. Takých šialenci budú pribúdať.

Lepšie to Marika Ritomská nemohla vystihnúť na svojom fb profile

Mária Ritomská
10 h ·
Európa bola v liečbe depresie vždy trochu konzervatívnejšia ako USA, a preto trvalo o niečo dlhšie, kým európski psychiatri začali využívať výhody prozacu a jemu podobných liekov v liečbe svojich pacientov. Zákon povýšil zviera na živú bytosť, ale psychoteror na pracoviskách – tyrania ľudí – zákony stále ignorujú. Robíme výskum aj v médiách viac na blogu pravda.

 

 

 

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.