Založ si blog

Palcové titulky plnia strany všetkých médii s tragickými spravami

Teraz sa píše o strašnej smrti dvanástich ľudí, ktorá sa udiala v prešovskom vežiaku. Aj profesionálny šofér, ktorý robil pre pracovné agentúri. Robil veľa jázd, mal oslabené vnímanie, dostával spánok, mikrospánok, následne preťaženého vodiča sa zrazili s nejakým veľkým autom. Nešťastie bolo na svete, zomreli statočné matky ktoré nemali prácu, kde žijú ich deti. Statočné matke sú nútené takto utekať, aby neprepadli do najhoršie sociálnej siete. zanechali si tu mužov, svoje deti, a takto kruto oddelené ženy od mužov, a deti od matiek v dvojtýždňových turnusoch osem v jednom autobuse išli do Rakúska, aby utierali zadky starým ľudom.

Následujúca tragédia bola, keď kamión viedol preplnené drevo po mokrej ceste hore kopcom. A došlo ku ďalšej tragédii, keď z toho dôsledku prišli pár ľudí o život.

Všetky tieto nešťastia majú jeden spoločný menový základ – mobbing, narušená ľudská dôstojnosť.

Prvý prípad mrví z Prešova: najjednoduchšie zatknúť robošov, predhodiť ich vlkom. A nenapadá Vás, že títo pracovníci boli ako otroci? ako štvaná zver? Rýchlo urobiť, neriešiť bezpečnosť, rýchlo urobiť, nasadnúť do auta a znova na iné miesto. Je tu štvanica. otročina.

Druhý prípad – usmrtené opatrovateľky na ceste do Rakúska. Šofér čo ich viedol, bol unavený, nespal pár nocí, dostál mikrospánok a potom nastal večný spánok pre statočné slovenské opatrovateľky. Už sa domov nevrátia, nenakúpia darčeky pre svoje detičky, už ich neobjíma, už ani s mužom sa nezvítajú, ani svojich starých rodičov neuvidia. Iba budú ležať v rakve, kde iba tvár ostane odkrytá, a tie čo mali tvár zničenú, rakvu ich rodičia nedajú otvoriť. Dočkajú sa tak srdcervúceho plaču svojich deti a svojich rodičov. Taká rana, ved rodič by nemal prežiť svoje dieťa.

A ďalej zacálujú vodička veľkej dodávky, ktorý išiel za veľmi zlého počasia, v preťaženom aute, nejak sa to stalo, prudko zabrzdil, a nešťastie už bolo na svete. A viete za akých podmienok musia pracovať? Ze im dávajú drevo a takú veľkú váhu, ktorá prekračuje tu povolenú. A následok – bolesť, smrť.

Politici, oligarchovia, média ignorujú túto pekelno rakovinovú pliagu zvanú mobbing. Marike Ritomskej žiaden politik nebol slušný. Ignorovali ju, vysmiali sa jej. Hádať sa nemusia, stačí ak pomôžu Marike presadiť, aby bol mobbing trestný čin,

 

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.