Založ si blog

Škandály Igora Matoviča – Ale sú to naozaj škandály?

 

Podľa môjho názoru sú väčšinou, ak nie všetky titulky v novinách označované za škandály voči Matovičovi nespravodlivé. Je pravda, že svojou temperamentnosťou a prostorekosťou pritiahol na seba médiá. Média však zabúdajú na to, že Matovič sa dostál vlastnou šikovnosťou do parlamentu. On, Jozef Viskupič, Erika Jurínová a Martin Fecko. Matovič a OL sa zapísali na kandidátku SASky. Saska môže ďakovať Matovičovi, že sa dostali do parlamentu. Svojimi odvážnymi článkami získal strane SAS preferencie. Ak by nebolo Matoviča, tak by sa nedostali do parlamentu vôbec, alebo len tesne nad 5 %. On, Jurínová, Viskupič, Fecko sa zámerne dali napísať až na konci kandidátnej listine, a predsa sa dostali do parlamentu.

Prvý krát sa podľa môjho názoru Matovič dostál do pozornosti médií svojím vyhlásením, že dostál od niekoho echo, že má vyvolať predčasné voľby, za to mu ponúkali 20 mil. korún. Podľa môjho a redaktora Sme, Matovič tak nemal verejne hovoriť o tom, ale oznámiť to orgánom činným v trestnom konaní. Zrejme Matovič si vtedy neuvedomil, že už nie je obyčajný blogér na Sme, ale poslance.

Koncom augusta bolo v novinách fotka s nadpisom, že Igor Matovič nemá spôsoby, keď bol v parlamente v tričku a bielych nohaviciach a sandáloch. Skutočnosť bola taká, že Igor poskytol interwiew v sále NRSR narýchlo. A vtedy sa vôbec nekonala žiadna schôdza NRSR, takže Igorovi tak uškodili.

Ďalšia udalosť bolo tzv. referendum v septembri v roku 2010, bolo to myslené dobre, ale zbytočne o tom vyhlásiť referendum, ktoré stálo milión slovenských korún. Toto mali koaličné strany vo svojom volebnom programe. Mne sa osobne páčilo, ako Matovič v centre Bratislavy odstavil auto, aby tak protestoval, voči skutočnosti, že poslanec si môže dovoliť všetko, .lebo má imunitu.

Azda najvtipnejšia udalosť, ktorá sa odohrala na chodbe NRSR, bola, že Igor Matovič dostál facku od Anny Belorosovej. Bolo to pre článok o nej, ktorý Matovič o nej napísal.

A ďalšia udalosť, ktorá takmer vyvoláva mráz na chrbte sa stala, keď Matovič a Kaliniak sa takmer pobili. A skutočne by sa pobili? Bolo to pre spomínaný výrok od Kaliniaka, že Igor je zlodej a pažerák. Tu by som vinu dala tomu tmavovlasému poslancovi zo Sasky, ktorý sedel vedľa Igora. Neviem, či tomu poslancovi šibalo, ale podpichoval Igora. A horko krvný Matovič vybehol za Kaliniakom. A Jozef Viskupiš išiel za ním, aby mu schladil horúcu hlavičku.

Igor je známy svojimi priamymi výrokmi v parlamente. Tomu by som už nepripisovala jeho temperamentnosti, ale priamosti a úprimnosti.

Ďalšia nespravodlivá udalosť voči Matovičovi bola, že sa stál najhlúpejšou celebritou roka. Túto súťaž vyhlásil bulvárny denník Nový Čas. Ale nech si Matovič z toho nič nerobí. Tento denník pourážal aj iných ľudí.

 

 

A naposledy ho podrazil jeho stránicky kolega a líder Sasky Richard Sulík, škoda, že prvé miesto najhlúpšej celebrity neobsadil on alebo Ján Slota.

Sulík Matoviča podrazil tak, že ho vykopol zo Sasky. Bolo to po tom, čo Matovič hlasoval proti zákonu o štátnom občianstve. Ale bola táto udalosť skutočná príčina? Zrejme nie, len ako zámienka. A veľa ľudí vie, že sám Igor nevedel o svojom vyhádzove, keď saskári hlasovali o ňom. Dokonca to považoval za žart.

A dá sa logicky vysvetliť taký rapídny prepad strany SAS pri predvolebných preferenciách o 5 percent. Ubral im ich Igor Matovič so svojou budúcou politickou stranou. Ale Matovičové úmysly sú, že chce pomôcť nezávislým kandidátom, aby mali možnosť sa dostať do NRSR.

Ktovie kam osud Matoviča o niekoľko rokov zavanie.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.