Založ si blog

Ako v lotérii alebo ako u Debilov

.

Ešte stále pociťujeme kruté dôsledky kovidu, ale ešte horšie cítime následky ako nás Matovič štval jeden proti druhému. Teraz nás išli zastrašovať že drasticky zvýšia daň z nehnuteľnosti, až na tristo či viac eur mesačne. A neviem akú daň by potom platili vlastníci panelových bytov, keď zakrátko má životnosť týchto panelových bytoviek uplynúť. 

Potom Matovič prišiel ako záchranca dobrý pán, že má menej drastické riešenie, len nám zdvihne DPH na 25%. Je to sladká odmena po pol ročnom zatvorení prevádzok. Potom sa už oháňal len zvyšovaním DPH. A som zvedavá čím príde o pár dní, aby zaplnil štátny rozpočet. A to bude ešte menej drastická forma. Je to akési manipulácia, cvičenie s ľuďmi, ktorí sa mu ešte poďakujú, že bol tak dobrý a nezvýšil DPH, daň z nehnuteľnosti. To mu sa povie aj pomocou médií zastrašovanie už aj tak zničených ľudí po kovide.

Nižšie sú skopírované prehľad správ, čo povedal Matovič pred dvoma dnami, a čo včera. A potom čo bude tliachať o pár dní?

                                             

Vidím, že tieto obrázky nevidno, ale je to pointa čo Matovič tliachal a na fotkách o nič neprídete, je na nich znova Matovič.

Hlavné správy

Ekonomika SME

.

Matovič poprel plány na zvyšovanie DPH

.

Hlavné správy

Ekonomika SME

.

Matovič poprel plány na zvyšovanie DPH

.

pred 1 dňom

Finweb

.

Matovič pripustil zvýšenie DPH, kritikom posiela odkaz. Takýto návrh budeme vetovať, reaguje Sulík

.

pred 2 dňami

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.