Ako v lotérii alebo ako u Debilov

5. mája 2021, Gabriela Závacká, Nezaradené

.

Ešte stále pociťujeme kruté dôsledky kovidu, ale ešte horšie cítime následky ako nás Matovič štval jeden proti druhému. Teraz nás išli zastrašovať že drasticky zvýšia daň z nehnuteľnosti, až na tristo či viac eur mesačne. A neviem akú daň by potom platili vlastníci panelových bytov, keď zakrátko má životnosť týchto panelových bytoviek uplynúť. 

Potom Matovič prišiel ako záchranca dobrý pán, že má menej drastické riešenie, len nám zdvihne DPH na 25%. Je to sladká odmena po pol ročnom zatvorení prevádzok. Potom sa už oháňal len zvyšovaním DPH. A som zvedavá čím príde o pár dní, aby zaplnil štátny rozpočet. A to bude ešte menej drastická forma. Je to akési manipulácia, cvičenie s ľuďmi, ktorí sa mu ešte poďakujú, že bol tak dobrý a nezvýšil DPH, daň z nehnuteľnosti. To mu sa povie aj pomocou médií zastrašovanie už aj tak zničených ľudí po kovide.

Nižšie sú skopírované prehľad správ, čo povedal Matovič pred dvoma dnami, a čo včera. A potom čo bude tliachať o pár dní?

                                             

Vidím, že tieto obrázky nevidno, ale je to pointa čo Matovič tliachal a na fotkách o nič neprídete, je na nich znova Matovič.

Hlavné správy

Ekonomika SME

.

Matovič poprel plány na zvyšovanie DPH

.

Hlavné správy

Ekonomika SME

.

Matovič poprel plány na zvyšovanie DPH

.

pred 1 dňom

Finweb

.

Matovič pripustil zvýšenie DPH, kritikom posiela odkaz. Takýto návrh budeme vetovať, reaguje Sulík

.

pred 2 dňami