Založ si blog

Je to zavádzanie, ponižovanie? Alebo sa má žiadateľ cítiť ako neschopný?

Ako sa má človek cítiť, keď poctivo vyplňuje polička, a nakoniec ho dorazí okienko vyplňte prednostné miesto na očkovanie. Človek do polička päť krát píše miesto, kde sa chce dať očkovať. A stále to isté.

To má byť človek schopnejší, chytrejší ako minister zdravotníctva, resp. ten kto tvoril tento formulár, aby hneď na to prišiel, že ho to nepustí, ak nie sú voľné termíny na očkovanie?

Nedá sa ušetriť žiadateľovi – nervy, čas, keby formulár sa dal vyplniť iba, keď sú voľné miesta, a zbytočne človek nemíňal čas. A nenadával si, že je neschopný?

Cvičia s nami s povinným testovaním, kde nás vystavujú covidu. A za nenosenie rúška naparia pokutu?

Za čo nás majú? Nie je to ponižovanie, zavádzanie? Je človek azda neschopný, že ide sa zaregistrovať a dá ho to do systému? bezohľadnú na to, ako bude dlho čakať? Dajú mu vedieť, keď bude voľné miesto.

Ale napísať varovanie vedia, že, ak človek nepatrí do skupín – ktoré sa budú očkovať, nech to nevyplňuje. A keď patrí, po minútach trápenia sa, mu vyhodí požadované pole nevyplnené – prednostné miesto očkovania. A človek ako blbec vyplňuje nemocnicu aj so sídlom, opakovane a nič. A potom na to človek príde, že to je preto tak, že nie je voľné miesto.

 

Chyba tu informovanosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toto je iba taká nevinná ukážka toho, ako sme im ľahostajní, sme iba čísla, štatistika.

Treba si naozaj dávať pozor čo si želáte, splní sa to. ..

03.03.2022

Tento článok nadviažem na ten, aby vydali Smernicu, aby obyvatelia boli chránení pred agresivitou v priamom prenose zasadanie NR SR, alebo tlačovky. A psychické zastrašovanie TV Noviny Markíza. Keď som začala v roku 2001 študovať na právnickej fakulte v Košiciach, telefonovala som si so spolužiačkou. Mala depresiu, lebo táto škola bola ťažká, aj keď sme iba začínali. [...]

Prečo obnovenie konštitučnej monarchie na čele s Habsburgovcami?

02.03.2022

Je to skôr fiction, než reality. Ale idem zo svojho pohľadu to napísať. Poslední Habsburgovci ako Mária Terézia, Sissie, jej nešťastný frustrovaný syn Rudolf, potom nástupca trónu František Ferdinand, ktorému pre blbý zákon vyradili manželku a deti z línie. Potom kladne sa zapísal aj už teraz bl. Karol Habsburský. A čo sa týka jeho potomkov, tak to nie je isté akí by [...]

EÚ by mala vydať Smernicu, ktorá. . . . .

02.03.2022

Teraz všetko dychá Ukrajinou, Putinom, okay. Celé dva roky to bola korona, Ak nie korona, Putin, tak je to drastické zdražovanie. Zamyslel sa niekto na tým, ako niektoré médiá a politici v NR SR, na tlačovkách zlé vplývajú na ľudí? -Matovič celé dva roky vrieskal po ľuďoch, desil ich, nezmyselné opatrenia na kovid. Neriešenie problémy občanov. Ako zle vplývajú [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.