Je to zavádzanie, ponižovanie? Alebo sa má žiadateľ cítiť ako neschopný?

7. marca 2021, Gabriela Závacká, Nezaradené

Ako sa má človek cítiť, keď poctivo vyplňuje polička, a nakoniec ho dorazí okienko vyplňte prednostné miesto na očkovanie. Človek do polička päť krát píše miesto, kde sa chce dať očkovať. A stále to isté.

To má byť človek schopnejší, chytrejší ako minister zdravotníctva, resp. ten kto tvoril tento formulár, aby hneď na to prišiel, že ho to nepustí, ak nie sú voľné termíny na očkovanie?

Nedá sa ušetriť žiadateľovi – nervy, čas, keby formulár sa dal vyplniť iba, keď sú voľné miesta, a zbytočne človek nemíňal čas. A nenadával si, že je neschopný?

Cvičia s nami s povinným testovaním, kde nás vystavujú covidu. A za nenosenie rúška naparia pokutu?

Za čo nás majú? Nie je to ponižovanie, zavádzanie? Je človek azda neschopný, že ide sa zaregistrovať a dá ho to do systému? bezohľadnú na to, ako bude dlho čakať? Dajú mu vedieť, keď bude voľné miesto.

Ale napísať varovanie vedia, že, ak človek nepatrí do skupín – ktoré sa budú očkovať, nech to nevyplňuje. A keď patrí, po minútach trápenia sa, mu vyhodí požadované pole nevyplnené – prednostné miesto očkovania. A človek ako blbec vyplňuje nemocnicu aj so sídlom, opakovane a nič. A potom na to človek príde, že to je preto tak, že nie je voľné miesto.

 

Chyba tu informovanosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toto je iba taká nevinná ukážka toho, ako sme im ľahostajní, sme iba čísla, štatistika.