Milí Američania, netrápte nás už!!!!!!!!!!!

7. augusta 2011, Gabriela Závacká, Nezaradené

 

V televíznych novinách sledujem, že údajne sa z Ameriky valí druhá hospodárska kríza.

Keď tak si zbežne pozriem históriu USA za posledných 80 rokov, je to hotová katastrofa. Ako mor sa k nám v roku 1929 dostala hospodárska kríza, ktorá trvala 4 roky. V období druhej svetovej vojny, k nám lietadla doniesli pásavky zemiakové, ktoré poškodzujú naše zemiaky dodnes. Najmä za posledné desaťročia USA neustále poškodzuje planétu. USA patrí k medzi najväčším znečisťovateľom na Zemi.

Ako by ani to nestačilo, USA je zodpovedné i za brutálne trestné činy. Či prípad kanibala z Kysaku, nebol ako dôsledok z Ameriky? Tam vznikol prvý internetový kanibal. Potom zopár exótov, začalo napodobovať tých amerických kanibalov. Ďalšie rožširené zlo sú zabijacké sekty. A terorizmus, ktorý teraz je vo svete, tiež môžeme „ďakovať“. USA. Američania samy vychovali budúcich teroristov.

Kdesi v strednej škole USA v hlave preskočí nejakému žiakovi, zoberie pištol a zastrelí niekoľko svojich spolužiakov. To sa odtiaľ prenieslo najmä do Nemecka.

V USA je jediná hodnota – peniaze. Američania sú zodpovední za to napätie v súčasnosti. Chcú byť najmocnejší.

V USA existuje tá nablbšia politická strana na americkom kontinente – je to republikánska strana, ktorá odmieta prijať úsporné opatrenia v USA.

Američania, ak nechcete zruinovať ľudstvo a planétu, dostaňte už rozum!